Fitocavallo Hola gyógynövénykeverék lovaknak 1kg

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaFitocavallo Hola gyógynövénykeverék lovaknak 1kg
  • Fitocavallo Hola gyógynövénykeverék lovaknak 1kg

    Cikkszám: 305-0090-010

    Ára: 17 290 Ft / db


    A HOLA keverék természetes eredetű, kizárólag gyógynövények felhasználásával készült, a gyulladásban lévő ízületek állapotát javító, a szervezet méregtelenítését előmozdító, mozgáskönnyítő gyógyhatású termék. Az ízületek gyulladásával, kopásával és fájdalmával járó krónikus mozgásszervi panaszok („meleg sántaság”) hosszú távú kezelése során az állatorvosi kezelés kiegészítésére javasolt.

    A HOLA keverék kombinálható további májvédő (HEPA) és a gyulladásos folyamatok kiegészítő kezelésére szolgáló (ASPRINT) gyógynövény-keverékekkel, amennyiben azt az állatorvos szükségesnek ítéli.
    A megfelelő hatékonyság eléréséhez a kiváló minőségű takarmány etetése és a rendszeres, az állat számára kíméletes mozgatás biztosítása is szükséges. Kúraszerű etetése az egészség megőrzése érdekében, valamint az állatorvosi kezelés és a fizioterápia kiegészítésére javasolt.
    Adagolás (naponta):
    2 x 20g lovaknak. 2 x 15g póniknak és 2 év alatti csikóknak.
    2 x 1g 10 ttkg alatti, 2 x 1,5g 10-30 ttkg közötti, 2 x 2,5g 30 ttkg feletti kutyáknak.
    A csomag jelöléssel ellátott adagolópoharat/mérőkanalat tartalmaz.
    Javasolt etetési időtartam:
    enyhe elváltozások esetén a tünetek teljes megszűnéséig. Súlyos esetben a tünetek megszűnését követően további 2-3 hónapig. Egyéb esetben: az állatorvos javaslatai szerint. Ha másképp nem rendeli, minimum 3 hónap. Nincs időkorlát.

    1kg


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287