St.Hippolyt Struktur E müzli 20kg

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaSt.Hippolyt Struktur E müzli 20kg
  • St.Hippolyt Struktur E müzli 20kg

    Cikkszám: 370-2202-020

    Ára: 17 550 Ft / db


    Keményítő és csökkentett cukortartalmú müzli koncentrátum

    A Structure E Grain-Free koncentrált energiát biztosít magvakból, olajos gyümölcsökből és hidrotermikusan emésztett hüvelyes pelyhekből. A gyógynövényekből származó másodlagos növényi anyagok elősegítik a jó közérzetet, a mikrobiomot és az egészséget. Az olajos gyümölcsök, mint a kendermag és a lenmag a legjobb omega-3 és omega-6 zsírsavak szállítói. Az emésztést elősegítő sörélesztő és a könnyen erjeszthető rostok biztosítják a kiegyensúlyozott, élettani bélflórát.

    - Gluténmentes, csökkentett keményítő- és cukortartalmú
    - Gabonára érzékeny és magasabb energiaszükségletű lovak számára
    - 30 értékes gyógynövény serkenti az emésztést és elősegíti a jó közérzetet
    - Lenmagból és kendermagból származó értékes zsírsavakkal

    Takarmányozási ajánlás:
    Az alaptakarmány-ellátás kiegészítéseként durva takarmány és/vagy legelőfű. Kb. 150-300 g/ 100 kg testtömegre és napra vetített mennyiségtől kezdve nincs szükség további ásványi takarmányra. Kistestű lovak, pónik és alacsony energiaigényű lovak esetében a Structure E Grain Free egyedüli koncentrált takarmányként használható. Nagytestű lovaknak 1 kg, erősen megterhelt sportlovaknak maximum 1,5 kg naponta más St. Hippolyt koncentrált takarmányokkal és/vagy gabonával kombinálva. A teljes mennyiséget több adagban kell felkínálni. Alacsonyabb adagok vagy ellátási hiány esetén javasoljuk a SemperMin vagy MicroVital hozzáadását.

    1 liter kb. 420 g-nak felel meg

    Ez a kiegészítő takarmány a teljes értékű takarmányhoz képest magasabb vitamin- és nyomelemtartalma miatt a lovaknak csak a napi adag 44,4%-áig (szénával együtt) adható. Kérjük, tartsa be az etetési ajánlást.

    Hűvös és száraz helyen tartsa.

    20kg

    Egyedül szállítható


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287