Stiefel Mag Plus Liquid magnézium és B12 1L

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaStiefel Mag Plus Liquid magnézium és B12 1L
 • Stiefel Mag Plus Liquid magnézium és B12 1L

  Cikkszám: 340-2501-001

  Ára: 19 450 Ft / db


  A Stiefel Mag Plus Liquid egy folyékony diétás takarmány a stresszreakciók csökkentésére. A magnézium, triptofán és cink hatékony kombinációja pozitív hatással lehet az ingerlékeny, ideges és stresszes lovakra a takarmányozással összefüggő hiánytünetek esetén. Ez pozitív hatással lehet a rugalmasságra, a koncentrációra és a teljesítési hajlandóságra.

  Amikor a ló stresszes, minden teljesítménytartalék aktiválódik, hogy képes legyen elmenekülni a veszélyek elől vagy harcolni ellenük. Ez az izmok megfeszülését okozza, beleértve a szívizmot is. A magnézium különleges szerepet játszik a szívizom számára, mert a kalcium ellenpárjaként képes normalizálni a szívműködést. Hasonlóképpen, a magnézium fokozottan kiválasztódik, amikor olyan stresszhormonok szabadulnak fel, mint a kortizol és az adrenalin. Stressz során tehát több magnéziumra van szükség számos folyamathoz - a magnéziumhiány viszont fokozhatja a stressz hatásait. Emellett a B12-vitamin erősítő hatással lehet az idegekre és elősegítheti a koncentrációt. Az L-triptofán esszenciális aminosav. Az L-triptofán hatása azon alapul, hogy az anyagcserében szerotoninná alakul át. Azon kevés aminosavak egyike, amelyek könnyen átjutnak a vér-agy gáton. Hatását hangulatjavító és nyugtató hatásként írják le. Az L-triptofán alulellátottsága túlstimuláltsághoz, kiegyensúlyozatlansághoz és vezetési készség hiányához vezet, különösen stresszhelyzetekben.

  Táplálási tanácsok:
  Nagytestű lovak (600 kg testsúly) 25ml - 50ml /nap.
  Kistestű lovak 10ml - 30ml /naponta.
  Ajánlott etetési időszak: 2-4 hét.

  Közvetlen napfénytől védett, hűvös, száraz helyen tárolja. Felbontás után gyorsan fogyassza el. Kisgyermekektől távol tartandó.

  Kérjük, tartsa be az FN aktuális doppingellenes irányelveit (ADMR). Kérjük, a versenyen való felhasználás előtt ellenőrizze az országában/területén érvényes doppingellenes irányelveket. 

  hta2220-2

  ​hta2247stiefel2

  1L


  Kapcsolat
  Nagy Lovas Kft
  Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2283
  Vevőszolgálat
  Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
  K-P: 10-18h
  Szombaton: 9-13h
  Vasárnap: Szünnap
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2287