Stiefel Mag Plus Liquid magnézium és B12 1L

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaStiefel Mag Plus Liquid magnézium és B12  1L
  • Stiefel Mag Plus Liquid magnézium és B12 1L

    Cikkszám: 340-2501-001

    Ára: 19 450 Ft / db


    A Stiefel Mag Plus Liquid egy folyékony diétás takarmány a stresszreakciók csökkentésére. A magnézium, triptofán és cink hatékony kombinációja pozitív hatással lehet az ingerlékeny, ideges és stresszes lovakra a takarmányozással összefüggő hiánytünetek esetén. Ez pozitív hatással lehet a rugalmasságra, a koncentrációra és a teljesítési hajlandóságra.

    Amikor a ló stresszes, minden teljesítménytartalék aktiválódik, hogy képes legyen elmenekülni a veszélyek elől vagy harcolni ellenük. Ez az izmok megfeszülését okozza, beleértve a szívizmot is. A magnézium különleges szerepet játszik a szívizom számára, mert a kalcium ellenpárjaként képes normalizálni a szívműködést. Hasonlóképpen, a magnézium fokozottan kiválasztódik, amikor olyan stresszhormonok szabadulnak fel, mint a kortizol és az adrenalin. Stressz során tehát több magnéziumra van szükség számos folyamathoz - a magnéziumhiány viszont fokozhatja a stressz hatásait. Emellett a B12-vitamin erősítő hatással lehet az idegekre és elősegítheti a koncentrációt. Az L-triptofán esszenciális aminosav. Az L-triptofán hatása azon alapul, hogy az anyagcserében szerotoninná alakul át. Azon kevés aminosavak egyike, amelyek könnyen átjutnak a vér-agy gáton. Hatását hangulatjavító és nyugtató hatásként írják le. Az L-triptofán alulellátottsága túlstimuláltsághoz, kiegyensúlyozatlansághoz és vezetési készség hiányához vezet, különösen stresszhelyzetekben.

    Táplálási tanácsok:
    Nagytestű lovak (600 kg testsúly) 25ml - 50ml /nap.
    Kistestű lovak 10ml - 30ml /naponta.
    Ajánlott etetési időszak: 2-4 hét.

    Közvetlen napfénytől védett, hűvös, száraz helyen tárolja. Felbontás után gyorsan fogyassza el. Kisgyermekektől távol tartandó.

    Kérjük, tartsa be az FN aktuális doppingellenes irányelveit (ADMR). Kérjük, a versenyen való felhasználás előtt ellenőrizze az országában/területén érvényes doppingellenes irányelveket. 

    hta2220-2

    ​hta2247stiefel2

    1L


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287