Stiefel E-Power Liquid 1L

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaStiefel E-Power Liquid 1L
  • Stiefel E-Power Liquid 1L

    Cikkszám: 340-1001-001

    Ára: 24 410 Ft / db


    A Stiefel E-Power Liquid kiváló minőségű, biohasznosítható összetevőivel megelőzheti a takarmányozással összefüggő E-vitaminhiányos tüneteket.

    A Stiefel E-Power Liquid akkor alkalmazható, ha E-vitamin- és szelénhiány áll fenn, ami ronthatja a motivációt, a fittséget és a rugalmasságot. A power mix az E-vitamin és a szelén mellett cinket és lizint is tartalmaz. Az E-vitamin (tokoferol) egy zsírban oldódó vitamin. Elsősorban antioxidánsként működik. Ez azt jelenti, hogy megvédi a sejteket az agresszív anyagoktól, és megakadályozza azok pusztulását. Ezenkívül az E-vitamin javítja az izmok oxigénellátását, és ezáltal növeli a teljesítményt. Az E-vitamint mindig elegendő mennyiségben kell biztosítani nagy teljesítmény és sportolás közben. Az E-vitamin hiánya teljesítménycsökkenéshez, izomproblémákhoz és feszültséghez vezethet. A szelén egy esszenciális nyomelem, amelyre a szervezetnek csak kis mennyiségben van szüksége, de fontos anyagcsere-folyamatokhoz. Különböző enzimek része. A szelén fontos szerepet játszik a sejtmembránok oxidatív pusztulás elleni védelmében, és fontos szerepet játszik a sejtek anyagcseréjében. A cink szintén az esszenciális nyomelemek közé tartozik, és számos enzim alkotórésze. A cink számos különböző funkciót tölt be a szervezetben. Fontos szerepet játszik a cukor-, zsír- és fehérjeanyagcserében, és részt vesz a sejtnövekedésben. Az immunrendszernek és számos hormonnak is szüksége van cinkre a működéséhez. A lizin egy esszenciális aminosav, amely elősegíti az izmok energia-anyagcseréjét és hozzájárul az immunrendszer általános erősítéséhez.

    Táplálási tanácsok:
    Nagytestű lovak (600 kg testsúly) 20 ml / naponta.
    Kistestű lovak 10ml / naponta.

    A teljes értékű takarmányokhoz képest magasabb szeléntartalom miatt ez a takarmány csak 30ml / nap mennyiségig használható.
    A takarmányt hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolja. Felbontás után gyorsan fogyassza el. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Kérjük, vegye figyelembe az FN aktuális doppingellenes irányelveit (ADMR), valamint az Ön országában érvényes doppingszabályokat.

    hta2220-2

    ​hta2247stiefel2

    1L


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287