Naf Magic nyugtató folyadék 1l

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaNaf Magic nyugtató folyadék 1l
  • Naf Magic nyugtató folyadék 1l

    Cikkszám: 380-0068-000

    Ára: 25 990 Ft / db


    Orvosi kutatások alapján megállapított tény, hogy a magnézium egy olyan nélkülözhetetlen tápanyag, ami a ló jó közérzetét befolyásolja, szabályozza. Hiánya idegi feszültséget, figyelmetlenséget, koncentrációhiányt okoz.

    A NAF MAGIC nem pusztán magnézium, hanem egy olyan tudományosan kifejlesztett formula, amely egyedülálló kombinációját tartalmazza a nyugtató hatóanyagú gyógynövényeknek és a magnéziumnak.

    Mivel a magnézium szabályozza az izomfeszültséget is, ha a lónak alacsony a magnéziumszintje az izmok feszesek, nem képesek annyira az ellazulásra, így a mozgása is térben "szűkebb". A magnézium az idegrendszer működését is befolyásolja. Hiányában a ló viselkedése bizalmatlan, félős, ijedős, nyugtalan.

    A NAF MAGIC takarmánykiegészítő rendszeres napi adagolásával nyugodtabbá és magabiztosabbá varázsoljuk a lovunkat.A nyugtató hatás látható és gyors.

    A FEI szabályzataival megegyezik és biztonságosan használható a versenyen.

    Magic Liquid kiszerelés: 1 L
    25ml-es napi adagolással kb. 40 napraelegendő.

    1l

    Törékeny


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287