Fitocavallo Oldi gyógynövénykeverék lovaknak 1kg

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaFitocavallo Oldi gyógynövénykeverék lovaknak 1kg
  • Fitocavallo Oldi gyógynövénykeverék lovaknak 1kg

    Cikkszám: 305-0023-010

    Ára: 14 470 Ft / db


    Az időskori nyavalyák többsége általában nem jár nagy fájdalommal, de sokszor állandó, krónikus betegségként kíséri éveken át az öreg ló életét. A szervek elöregedésével, azok működése már nem a régi. A máj, a vese és a szív már nem olyan hatékony, mint fiatalon. A szívműködés gyengülésével a ló teherbíró képessége lecsökken, könnyebben megizzad a ló csekély terheléstől is, valamint a perifériás vérkeringés gyengülésével megjelennek a szűrődő, vizesedő lábak. A belek felszívóképessége is veszít korábbi erejéből, ezért is sovány sok idős ló, hiába etetik megfelelő minőségű takarmánnyal. Könnyebben megfázik a vese, ami aztán gerinctájéki érzékenységgel jár. Az immunrendszer gyengülésével a légutakat is könnyebben támadják meg a kórokozók, vagy könnyebben alakul ki légúti allergia. Ezekből aztán sokszor visszamarad a tüdőben a nyálka, mely éveken át felgyűlve, könnyen hozzájárulhat a kehesség kialakulásához.

    Az ízületek elkopásával a ló másképp kezdi terhelni végtagjait. Fájdalmai vannak, és a gyulladásban lévő szövetek már nem képesek olyan gyors regenerálódásra, mint korábban. Mindezekre számtalan gyógynövény közül válogathatunk, melyek igen hatékonyan képesek tünetmentessé tenni a lovakat. A tünetmentesség teljes gyógyulást ugyan nem jelent, de például a fájdalmakat, a nehezített légzést, a gyulladásokat vagy a renyhe emésztést nagyon szépen lehet gyógynövényekkel ellensúlyozni úgy, hogy a ló közérzete és életminősége rengeteget javuljon A gyógynövény-keverék gyógynövényei segítik a szív működését, fokozzák a vérkeringést, különösen a szívtől távol eső (perifériás) területeken, ahová már nehezen pumpálja a szív a vért. A gyenge vérkeringés sok baj okozója. Emiatt nem működnek a szervek teljes hatékonysággal, és az immunrendszer erejét is csökkenti. Az ízületek elhasználódásával elkopnak a porcok, és gyakori az idős kori ízületi gyulladás. Emiatt gyulladást csökkentő, és fájdalomcsillapító hatású drogok is szerepelnek a receptben. Az erőteljesebb vérkeringés könnyebben elszállítja a gyulladást okozó anyagokat, amit - méregtelenítő gyógynövények támogatásával- a méregtelenítő szervek (pl. máj, vese, belek), könnyebben kiiktatnak a szervezetből.

    1kg


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287