Fitocavallo Hepa gyógynövénykeverék lovaknak 1kg

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaFitocavallo Hepa gyógynövénykeverék lovaknak 1kg
  • Fitocavallo Hepa gyógynövénykeverék lovaknak 1kg

    Cikkszám: 305-0153-010

    Ára: 10 000 Ft / db


    A máj számtalan fontos funkciót ellát a ló szervezetében, és ha megbetegszik, csendben, alattomosan jönnek elő a tünetek.

    A viselkedési zavarok (pl. gorombaság), a rossz emésztés, a töredező paták, a szemkönnyezés és még sok minden más, erre utaló jelek lehetnek.

    A HEPA recept vértisztító gyógynövények mellett 80%-ban máriatövist tartalmaz. Ennek a csodálatos gyógynövénynek a magjában található szilimarin-komplex a méregtelenítő folyamatokat végző máj védelmét látja el. Egyrészt a májsejtek szaporodását és a károsodott májsejtek regenerálódását gyorsítja, mert elősegíti a fehérjeszintézist, amely a sejtosztódás alapja. Másrészt a sejtek védelmi vonalát erősíti azzal, hogy stabilizálja a sejtmembránokat, és semlegesíti a szabadgyököket, mivel kiváló antioxidáns. Antioxidáns hatása többszöröse az E-vitaminénak. Mellékhatása nem ismert.

    Mi az, hogy antioxidáns? A káros szabadgyökök nagyon reakcióképes molekulák, melyek a sejtekhez kapcsolódnak, és azok molekuláival kémiai reakcióba lépnek. Ezzel nagy zavart és kárt okoznak a sejtek működésében. Az agresszivitásuk oka az, hogy rendelkeznek egy „ragadozó”, szabad oxigénatommal, ami csak arra vár, hogy reakcióba léphessen valamivel. Az antioxidánsok ezt az oxigénatomot „kapják el” és semlegesítik.

    1kg


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287