Old West női westerncsizma

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
Old West női westerncsizma
  • Old West női westerncsizma

    Cikkszám: 600-1812-037

    Ára: 56 760 Ft / pár

    Méret


    Bemutatjuk remek Cowgirl Boots-unkat, ahol az időtlen nyugati stílus páratlan kényelemmel és kidolgozottsággal találkozik. A prémium nubuk bőrből készült, gazdag barna árnyalatú csizma a tartósságról és az eleganciáról egyaránt tanúskodik.

    Ezeknek a csizmáknak a szára fényűzően puha bőrből készült, magával ragadó smaragdzöld árnyalattal, így biztosítva a kényelmes illeszkedést és a fejforgató megjelenést. A szár tetejét lenyűgöző hímzés díszíti élénk narancssárga és rózsaszín árnyalatokban, amely egy kis játékosságot ad a klasszikus nyugati dizájnhoz.

    A négyszögletes orrú csizmák tökéletes egyensúlyt teremtenek a kortárs divat és a hagyományos nyugati báj között. A négyzet alakú lábujj nemcsak bőséges teret biztosít a lábujjainak a szabad mozgáshoz, hanem egy éles és stílusos elemet is ad az együtteshez.

    A maximális kényelem érdekében ezek a csizmák gumisarokkal rendelkeznek, amely kiváló lengéscsillapítást és stabilitást biztosít, lehetővé téve, hogy magabiztosan feszítse a cuccait, bárhová is visznek a kalandok. A gumisarok emellett kivételes tapadást biztosít, legyen szó nyüzsgő rodeóról vagy rusztikus pajtáncról.

    Nubuk bőrből készült Cowgirl csizmánk több, mint egyszerű lábbeli; egyéniségedet fejezik ki, és tisztelegnek a vadnyugat szelleme előtt. Akár vad musztángokat szelídít, akár kétlépcsős a csillagos ég alatt, ez a csizma megbízható társa lesz, páratlan stílust, kényelmet és tartósságot kínál. Öleld át a Nyugat lényegét ezekkel a figyelemre méltó csizmával, amelyek ötvözik a kivitelezést, a divatot és a funkcionalitást.

    női


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287