Uvex exxential II mocca/mat kobak 57-59

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
UvexUvex exxential II mocca/mat kobak 57-59
  • Uvex exxential II mocca/mat kobak 57-59

    Cikkszám: 780-0206-002

    Ára: 56 450 Ft / db


    A pehelysúlyú mindenes evolúciója: az uvex exxential teljes újratervezésen esett át. Ez a sisak új mércét állít fel a biztonság és a kényelem terén. Öt matt színkombinációban és két kristályokkal díszített csillogású változatban kapható, kompromisszumok nélküli biztonságot és verhetetlen ár-érték arányt kínál.

    Az uvex termékfejlesztői és tervezői teljes know-how-jukat beletették ennek a lovaglósisaknak a továbbfejlesztésébe. Az eredmény az uvex exxential II: egy ultrakönnyű, innovatív formájú és kialakítású lovaglósisak, amely tökéletes ergonómiai illeszkedést biztosít a lovasnak. Az egyik legfontosabb biztonsági újítás a hátul meghosszabbított külső héj. Ez biztosítja a maximális védelmet, egészen a lovas tarkójáig. Az úgynevezett lófarokkivágás lehetővé teszi, hogy a sisak kényelmesen üljön a fejen. Ez a lovaglósisak teljes védelmet nyújt páratlan kényelemmel.

    Az uvex exxential II a formába épített szerkezetének köszönhetően rendkívül könnyű (400 g-tól kezdődően), ugyanakkor maximális védelmet nyújt. A továbbfejlesztett szellőzés mindenkor hűvös fejet biztosít. A sisak praktikus uvex monomatikus záródása, FAS pántrendszere és IAS 3-D méretbeállítása lehetővé teszi, hogy a sisak többdimenziósan és milliméterre pontosan a lovas fejformájához igazodjon. Mint minden uvex sisak, az uvex exxential II is megfelel a hatályos biztonsági előírásoknak és további biztonsági szabványoknak.

    M-L


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287