Uvex elexxion Plus kobak 55-56 kék

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
UvexUvex elexxion Plus kobak 55-56 kék
  • Uvex elexxion Plus kobak 55-56 kék

    Cikkszám: 780-0330-001

    Ára: 61 700 Ft / db

    Méret


    Maximális biztonság a könnyűséggel és tökéletes szellőzéssel párosulva. Az uvex elexxion az éllovas a lovas sisakok között. Innovatív hibrid technológiája kompromisszumok nélküli védelmet, kivételes könnyűséget és tökéletes szellőzést biztosít. Az uvex elexxion plus verziója tökéletesen színben harmonizáló matt kivitelben kapható.

    Az uvex elexxion sorozat a Németországban gyártott lovas sisakok új generációját képviseli. Egyesíti a lovaglósisakgyártás két vezető sisaktechnológiáját - az inmould és a kemény héj technológiát -, hogy egy egyedülálló hibrid sisakot hozzon létre, amely új mércét állít fel a design, a szellőzés és a súly tekintetében.

    Az uvex elexxionnal az uvex a két technológia legjobb tulajdonságait egyesíti egy sisakban. Ez az innovatív kombináció új lehetőségeket teremt minden fontos sisakparaméter tekintetében. A sisak könnyebbé válik, jobban szellőzik és új lehetőségeket kínál a sisaktervezőknek. Matt és fényes, színblokkolás és új anyagkombinációk: Mindez könnyen megvalósítható az uvex elexxionnal, miközben az egyedileg állítható pajzsszellőztető rendszer hűvös fejet biztosít.

    sötétkék


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287