Cseppentő nyereg felszerelve

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
Cseppentő nyereg felszerelve
  • Cseppentő nyereg felszerelve

    Cikkszám: 610-2022-000

    Ára: 699 000 Ft / db

    Termék jelenleg nem elérhető!


    A Cseppentő nyereg a Cseppentő Család terméke, aminek a konstrukciója a hajdani történelmi magyar nyeregből, a ,,tiszafüredi nyeregből” indult ki.

    Ebből a használat során fejlesztett és kialakított nyeregből végül egy nagyon multifunkcionális nyeregtípus alakult ki.

    A NYEREG TÖRTÉNETE

    A Cseppentő nyereg a Cseppentő Család terméke, aminek a konstrukciója a hajdani történelmi magyar nyeregből, a ,,tiszafüredi nyeregből” indult ki. Több évtizedes fejlesztés és folyamatos tesztelés (2-300 kilométeres lovastúrák, idomítás, kezdőoktatás) során a nyereg kialakítása igazodott a mai elvárásokhoz, biztosítva ezzel a ló komfortját és a lovas biztonságát, kényelmét és technikai igényeinek kielégítését. Mindemellett a nyereg stílusában és rusztikus anyagaiban továbbra is őrzi a hajdani magyar nyereg hagyományait.

    STRUKTÚRA

    Csupa természetes anyagból készül: rugalmas falemez, könnyű fémváz, sok bőr és még több gyapjú. Szembetűnő tulajdonsága a kényelem és a biztonság.

    A ló hátára szabott kialakítás, hatalmas markamra, nagy felfekvésű, rugalmas nyeregtalpak puha, gyapjú töméssel jellemzik, hogy a ló számára megfelelő szabad mozgást és komfortot biztosítson.

    Magas kápák, mély ültetési pont, és gyapjú töméses párnák biztosítják a lovas biztonságát és kényelmét. Valamint a ma már egyedi megoldásnak számító nyeregrugó, ami speciális rugalmasságot biztosít.

    HASZNÁLAT

    Ebből a használat során fejlesztett és kialakított nyeregből végül egy nagyon multifunkcionális nyeregtípus alakult ki. A következő területeken voltak a meghatározók a nyereg fejlesztése-használata során: Hosszú túrák (távlovaglás), idomító lovaglás (kiképzés, belovaglás, magasiskola), hagyományőrzés (magyar és keleti tradíciók, akrobatikus lovagláselemek gyakorlása, buzkashi, lovasíjászat..), munkalovaglás, kezdő lovasok oktatása.

    Ezeken a területeken mi magunk is folyamatosan használjuk a nyerget és használják vásárlóink is nagy sikerrel.

    Túrákhoz
    Távlovaglás
    Idomító lovaglás
    Trükklovaglás
    Hagyományőrzés
    Munkalovaglás
    Kezdő lovasoknak

    fekete


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287