Rekor Super Grey fehérítő lósampon 0,5L

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaRekor Super Grey fehérítő lósampon 0,5L
  • Rekor Super Grey fehérítő lósampon 0,5L

    Cikkszám: 333-6900-005

    Ára: 7 730 Ft / db


    A "Super Grey" enyhe, semleges pH-jú sampon, amely tiszteletben tartja az érzékeny bőrt, kifejezetten szürke vagy világos színű lovak számára készült, hogy helyreállítsa fényét és fényességét. A "Super Grey" kék pigmentjeinek köszönhetően fokozza a kabát fényét, így a kabát minden színe felerősíthető vele. Ideális cipők tisztítására vagy a legellenállóbb foltok eltávolítására. Lanolinban dúsított formulája lehetővé teszi a gyakori használatot, fényessé varázsolja a szőrt, és jól hidratálja a bőrt. A "Super Grey" nagyon könnyen világosítható.

    Eltávolítja az összes vizelet- és fűfoltot, még a legmakacsabb szennyeződéseket is. Fokozza a világos kabátok fényét. Rehidratálja a száraz bőrt. Fényes és selymes szőrzetet hagy maga után.

    Összetétel: víz, nátrium-lauril-éter-szulfát, mikrolát, növényi kivonatok, kokamidopropil-betain, nátrium-klorid, ibolya pigmentek.

    Használati utasítás: Koncentrált sampon hígítva használandó! Hígítson fel 20 ml-t 1 liter meleg vagy hideg vízben. Enyhén nedvesítse meg a lovat, és vigye fel a "Super Grey"-t az egész testére. Masszázs készítő hab. Hagyja hatni körülbelül 5 percig, majd öblítse le tiszta vízzel. A makacs foltok esetén vigye fel a "Super Grey"-t tisztán, dörzsölje be és hagyja hatni 5 percig. Öblítse le tiszta vízzel.Termék külső használatra.

    Tárolja a terméket szobahőmérsékleten az eredeti tartályában. Minden használat után jól zárja le. Gyermekek elől elzárva tartandó. Nem tartalmaz olyan anyagot, amely ellentétes lenne az FFE, a FEI és a Versenykódex előírásaival.

    0,5 l


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287