Supershine Clear patalakk 236,6ml

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
Supershine Clear patalakk 236,6ml
 • Supershine Clear patalakk 236,6ml

  Cikkszám: 380-3005-000

  Ára: 9 990 Ft / db


  A SuperShine Black a gyorsan száradó patafényező és tömítő, amely felülmúlja a paták feketedését. A SuperShine Clear a gyorsan száradó patapolírozó és tömítőszer a fehér és csíkos patákhoz.
  - 60 másodperc alatt tükörsima felületet eredményez.
  - Nem káros a patára.
  - Absorbine® állatorvosi linimenttel eltávolítható.
  - A természetes pata helyreállításához alkalmazza az Absorbine Hooflex®-t.
  Használati utasítás: Vigyen fel 1-2 réteget a tiszta, száraz patára. Hagyja megszáradni. Használat után zárja le a tartályt.
  Veszély: Könnyen gyúlékony folyadék és gőz. Súlyos szemirritációt okoz. Álmosságot vagy szédülést okozhat. Ismételt expozíció bőrszárazságot vagy repedezést okozhat. Acetont és gyantákat tartalmaz.óvintézkedés: Ha orvosi tanácsra van szükség, tartsa kéznél a termék tartályát vagy címkéjét. Gyermekek elől elzárva tartandó. Tartsa távol hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól. Tilos a dohányzás. Viseljen védőkesztyűt / védőruházatot / szemvédelmet / arcvédelmet. Csak szabadban vagy jól szellőző helyen használja. Tárolja elzárva.
  Figyelmeztetések : Tartalmaz: Fenolgyanta
  VIGYÁZAT. Könnyen gyúlékony folyadék és gőz. Bőrirritációt okoz. Allergiás bőrreakciót okozhat. Súlyos szemirritációt okoz. Belélegezve allergiás vagy asztmás tüneteket vagy légzési nehézségeket okozhat. Álmosságot vagy szédülést okozhat. Ha orvosi tanácsra van szükség, tartsa kéznél a termék tartályát vagy címkéjét. Gyermekek elől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Kerülje a gőzök belégzését. BEVEGÉS ESETÉN: Vigye a személyt friss levegőre és tartsa kényelmes légzéshez. Légzőszervi tünetek jelentkezése esetén: Hívjon mérgező központot/orvost.
  Összetétel : Aceton, fenolgyanta. 


  Ajánlott termékek

  db

  Supershine Black patalakk 236,6ml

  Cikkszám: 380-3006-000
  Raktáron

  Ára: 9 990 Ft / db


  Kapcsolat
  Nagy Lovas Kft
  Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
  E-mail:
  Tel: 06-1-433-4266, 06-70-333-2283
  Vevőszolgálat
  Hétköznap 10-18h
  Szombaton: 9-13h
  E-mail:
  Tel: 06-70-333-2287