Keralit undercover pataápoló 235ml

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaKeralit undercover pataápoló 235ml
  • Keralit undercover pataápoló 235ml

    Cikkszám: 330-6103-235

    Ára: 11 990 Ft / db


    A KERALIT undercover egy szilárd, jó tapadású pataápoló paszta, amely gyógynövény fűszerekből, mint például kurkuma, erősen diszpergált ásványi anyagokból, valamint különféle fafajták, pl. tölgyfa kéreg kivonataiból áll. A felhasznált kenőcs alapja biztosítja a hatóanyagok egyenletes felszabadulását 7-8 hét alatt. A Keralit undercover különösen a szarv bomlás megelőzésére és kezelésére használható a fehér vonal, a talp, a rúd és a béka területeken. Kürtoszlopokhoz és üreges falakhoz is. A Keralit undercover a ló patkolása teljes időtartama alatt olyan hatóanyagokat bocsát ki, amelyek gátolják a bomlást, különösen akkor, ha kívülről nedvesség kerül a cipő alá, pl. a paták mosásából vagy az alomból. A KERALIT fedőburkolat használata a cipő alatti környezetet és a szilikont úgy változtatja meg, hogy az ammónia vagy mikroorganizmusok okozta bomlási folyamatok már nem alakulhatnak ki, a bűzös bomlás megakadályozható és a kürt biztonságosan stabilizálódik. A Keralit undercover nem tartalmaz jodoformot vagy rézvegyületeket.

    Alkalmazás: A Keralit undercover-t a vágás és a rothadt szarvszövet eltávolítása után egyszerűen az üregekre kell kenni. Lemezekkel és szilikon betétekkel való cipőzésnél a talp és a béka bevonható Keralit aljzattal. A cipelés többi részét a szokásos módon végezzük.

    A KERALIT undercover-t a béka területén a szarvlebomlás megelőzésére és kezelésére is használják. Különösen alkalmas nyitott istállóban vagy karámban tartott lovak számára, mivel több napig a békaterületen marad, és nedves időben is tapad a béka területére. A napi kezelés ezért nem szükséges.

    Biztonsági tanácsok: Bőrirritációt okoz, súlyos szemirritációt okoz. Bőrrel való érintkezés esetén szappannal és vízzel le kell mosni. Ha szembe kerül, bő vízzel öblítse ki. Gyermekek elől elzárva tartandó. Külsőleg csak szarvra/patákra használható.

    235ml


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287