Stiefel RP1 Insekten Stop rovarriasztó spray 500ml

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaStiefel RP1 Insekten Stop rovarriasztó spray 500ml
  • Stiefel RP1 Insekten Stop rovarriasztó spray 500ml

    Cikkszám: 312-7801-005

    Ára: 9 670 Ft / db


    Stiefel RP1 rovarriasztó - bevált, nagy hatékonyságú rovarriasztó a biocid rendelet szerinti aktív lótetű- és kullancsvédelemmel. A Saltidin® (Icaridin) hatóanyag több órán át tartó védelmet biztosít.

    Az Icaridin, a Stiefel által az RP1 termékekben használt hatóanyag, az ember számára szinte szagtalan, és nincs olyan szaga, amely az emberek vagy a lovak számára kellemetlen lenne. A rovarok azonban megérzik a repellert, és elriasztja őket. Az RP1 szőrre történő felvitele után az anyag illékony tulajdonságainak köszönhetően a hatóanyagból egy vékony, védő felhő képződik, amely akár több órán keresztül is megmaradhat. Az Icaridin hatóanyag nagyon bőrbarát, és a lovas számára is használható. Nagyon fontos, hogy a repellens szereket helyesen és az egész területre kell alkalmazni - a maximális előny minimális fogyasztás mellett a spray és a gél kombinálásával érhető el. A spray-t felülről, nagy területekre használjuk, míg a gélt célzottan a has alatt és a szem körüli érzékeny részeken alkalmazzuk. Zajérzékeny lovak számára is alkalmas. A Stiefel RP1 számos tesztdíjat nyert és minőségi pecsétet kapott.

    Alkalmazás:
    Körülbelül 25 cm távolságból vékonyan permetezze a szőrzetre. Érzékeny lovaknál kendővel vigye fel, vagy alternatívaként használja az RP1 gélt. A lovasoknak az RP1-et vékonyan kell felvinniük a bőrre. Ne alkalmazza az érzékeny testrészekre (szem, fül, orrlyukak és nyálkahártya). Az aktív védelem azonnal megkezdődik. Pumpás spray a rovarok elleni védelemhez Icaridinnel (Saltidin).

    Megjegyzések:
    A biocideket takarékosan használja. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat. Tartsa szorosan zárva a tartályt. Kisgyermekek számára elérhetetlen helyen tárolja. Ne alkalmazza a nyereg vagy a ruházat alatt. Ne permetezze a sérült bőrre. Csak jól szellőző helyen használja, ne lélegezze be az aeroszolt. Lenyelés után forduljon orvoshoz, mutassa be a csomagolást és a címkét. Kizárólag külsőleges alkalmazásra.

    500ml


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287