HippoTonic MSM/Gluco folyadék 1l

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaHippoTonic MSM/Gluco folyadék 1l
  • HippoTonic MSM/Gluco folyadék 1l

    Cikkszám: 380-7073-720

    Ára: 27 990 Ft / db


    A Hippotonic MSM + glükózamin célja a következő panaszok enyhítése: fájdalom, gyulladás, allergia, sérült ínszalagok, ficamok, meghúzódott izmok.

    Az MSM (metilszulfonil-metán) egy természetes szerves kénvegyület, amely minden élő szervezetben jelen van. Számos fehérje-vegyület, valamint a porc, a bőr, a paták és a haj szerkezete és szilárdsága teljes mértékben a kéntartalomtól és vegyületeitől függ.
    Az MSM-et ezért táplálkozással kiváltott kénvegyület-hiány tünetei esetén alkalmazzák, amelyek ízületi és ínproblémákhoz vezethetnek lovaknál.
    A kén a kollagén egyik legfontosabb alkotóeleme, és szükséges egyéb összetevők mellett az ízületek, a porc, az inak és az ínszalagok számára.

    A glükózamin egy amino-cukor, amelyre a porcnak, az inaknak és az ínszalagoknak alapvető elemként van szükségük. Többek között stimulálja a test saját építőköveinek termelését a porc, a proteoglikánok és a glikozaminoglikánok számára.
    A glükózaminok segítik a porc, az ízületi tok, az inak és a különféle egyéb kötőszövetek felépítését és táplálását is. Segíthetnek az ízületi folyadék megőrzésében és ezáltal az ízületek kenésének fenntartásában.

    Etetési útmutató:

    Nagy lovak: 30ml/nap
    Kis lovak: 15ml/nap
    A kép, csak illusztráció.
    hta2247hippo

    1L

    Törékeny


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287