Lovasfelszerelés, lószerszám, lovas ruházat, webáruház

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska

Cégünkről

"31 év a lovasok, a lovassport szolgálatában"

Cégünk a Nagy Lovas Kft. családi vállalkozásként üzemel, ló és lovasfelszerelések gyártásával, kis és nagykereskedelmmel foglalkozunk. Termékeinket üzleteinkben személyesen, illetve a WEBSHOPUNKON keresztül megvásárolhat

Célunk a lovasok és lovak ellátása lovasfelszerelésekkel a lehető legszélesebb választékban.
Széles áruválasztékunkat bizonyítja a több mint 5800 féle árucikk.
Saját bőrüzemünkben előállított lószerszámainkat a világ több mint 40 országban ismerik és megelégedéssel használják. Termékeinket a magas minőség és elérhető ár jellemzi. A megrendelő igénye szerint a lószerszámokat méretre, egyedi elképzeléseknek megfelelően is legyártjuk.
Varrodánkból kerülnek ki a legújabb trendnek és kényelemnek megfelelően DominGo márkanevű lovas ruházati termékek, valamint a lovaknak szükséges textil termékek, egységes felszerelések, csapatoknak akár méretre is.
Az általunk gyártott termékek mellett más hazai valamint neves külföldi gyártók termékeit is forgalmazzuk.
Termékeinkkel rendszeresen megjelenünk a külföldi piacokon is a különböző lovas vásárok, kiállítások alkalmával. Cégünk évek óta támogatja a magyar lovassport kiválóságait.
Az évek során nem csak a hazai lovas élet egyik legmeghatározóbb szolgáltatói, hanem nemzetközileg is jól ismert, sikeres és keresett forgalmazók lettünk. Termékeink versenyképességét a folyamatosan bővülő viszonteladói hálózat is bizonyítja.
Győzödjön meg mindezekről, keressen fel minket személyesen üzleteinkben, várjuk szeretettel! Amennyiben nem tud meglátogatni minket, úgy lehetősége van a WEBSHOP internetes áruházunkban termékeinket megvásárolni.
Reméljük Ön is elégedett lesz kínálatunkkal és rendszeres vásárlóink között üdvözölhetjük.

Nagy Lovas Kft.

Töltse le bemutatkozó videónkat! Jobb klikk a képre, majd Cél mentése más néven. 

Guiness rekord

Egy ilyen nagy múltú társaság életébe sok minden belefér, még egy Guinnes rekord is, főleg ha ez a cég szakmai tudását bizonyítja. A Kft. elkészítette a világ legnagyobb focilabdáját, ami pontos mása egy igazinak.


Kapcsolat
Nagy Lovas Kft
Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
E-mail:
Tel: 06-70-333-2283
Vevőszolgálat
Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
K-P: 10-18h
Szombaton: 9-13h
Vasárnap: Szünnap
E-mail:
Tel: 06-70-333-2287