Horsena zselé zablagumi

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaHorsena zselé zablagumi
  • Horsena zselé zablagumi

    Cikkszám: 207-6879-003

    Ára: 7 470 Ft / pár


    A Horsena Easy Fit gél bitvédő a legjobb megoldás a száj megóvására a becsípődéstől, és jobban uralja a száját. Helytakarékos kialakítása szabad mobilitást hagy a szájrésznek és a gyűrűknek, így ösztönzi a ló természetes rágását. Az ultravékony kialakítás optimális védelmet biztosít anélkül, hogy megváltoztatná a bit méretét. Megfelelő alátámasztást biztosít a fúrófejnek, egyenesen és kiegyensúlyozottan tartja a szájban, így jobb irányítást és reakcióképességet tesz lehetővé. Az átmenő lyukak hálózatából kialakított innovációs kialakítás biztosítja, hogy a tövisek gyakorlata során keletkező hab simán távozzon, lehetővé téve a jó levegőkeringést és a folyadékok elvezetését. A gél csúszásgátló tulajdonságai a Bit Guard-ot a megfelelő helyzetben tartják, elkerülve az elfordulást vagy más nem kívánt mozgást.

    Hipoallergén és antibakteriális gélből készült, kiküszöböli az allergiás reakciók és irritáció kockázatát. Rendkívül rugalmas, könnyen felszerelhető és bármilyen típusú bithez alkalmazkodik. Minden lovas számára alkalmas.

    - A doboz 2db Horsena gél bitvédőt tartalmaz
    - Könnyen tisztítható folyó víz alatt
    - Tárolja száraz helyen
    - Ne tegye ki közvetlen hőforrásnak

    M/L

    fekete


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287