Acavallo Flexia Stirrup kengyel fekete

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaAcavallo Flexia Stirrup kengyel  fekete
  • Acavallo Flexia Stirrup kengyel fekete

    Cikkszám: 250-0625-000

    Ára: 112 990 Ft / pár


    A kengyelt úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a nyeregben ülő lovas igényeinek. A pad elliptikus felületi felépítésű, amely ergonomikus támasztást biztosít a talp felett, miközben nagyon jó tapadást biztosít a csizmával.

    A pad belsejében található a „Flex rendszer”: egy precíziós mechanizmus, amelyet több mint 5 éves kutatás során tanulmányoztak, és a terepen alaposan teszteltek a finomhangolás érdekében. A mechanizmus a legkiválóbb minőségű alkatrészekből épül fel, és lehetővé teszi a pad vízszintes tengelye körüli forgását
    hátra vagy előre hajlítással, hogy folyamatosan kövesse a lovas lábának helyzetét.

    Az ívek felépítésével és a különböző alkatrészek tökéletes egyensúlyával együtt a rugalmas pad megelőlegezi és tompítja a lovas egyensúlyeltolódását, azonnal olyan érzést keltve, amilyet még soha nem tapasztaltak a sportedzések során.

    A „Flex rendszer” ellenállás-beállításnak köszönhetően a ló mozgása által generált energia arányos a ló mozgásával a mechanizmusba engedve, nagymértékben tehermentesítve a lovas közös erőfeszítéseit. A hatás a térd és a medence azonnali megkönnyebbülése, valamint a boka folyékonyabb használata.

    A legigényesebb díjugrató edzések során a hátsó Flex nagyszerű partner az ugrásból való fel- és leszállásban, míg az első Flex kompenzálja a versenyző esetleges előretolt egyensúlyát.
     

    fekete


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287