TAONX Rovarriasztó spray 1000ml

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaTAONX Rovarriasztó spray 1000ml
  • TAONX Rovarriasztó spray 1000ml

    Cikkszám: 312-3215-710

    Ára: 16 990 Ft / db


    Bögöly és rovartávoltartó spray

    A TaonX 6 órán át véd a szúró/csípő rovarok ellen és 24 órán át a fűatkák és kullancsok ellen. Használható embereken és állatokon. Kellemes, alig észrevehető illata van. Nem ragad a szőrzeten. Használata egyszerű, biológiailag 100%-ban lebomlik.

    Használat: Egyenletesen vigyük fel a szőrzetre. Szembe ne kerüljön, a fej környékén a kezéből vigye fel az oldatot. A rovarok távoltartásához a testen egyenletesen fújjuk szét, a fűatkák és kullancsok ellen a láb alsó részén és a pofa területén oszlassuk el.

    Elsősegélynyújtás: Ha szembe kerül azonnal és alaposan öblítsük ki tiszta vízzel a nyitott szemrést. Lenyelés esetén a szájat vízzel öblítsük ki és kérjük ki orvos tanácsát megmutatva az etikettet. A termék nem minősül veszélyes hulladéknak és így a helyi hatósági előírásoknak megfelelően kell kezelni. A flakont a lehetőségeknek megfelelően ürítsük ki és megfelelő tisztítás után újrahasznosításra alkalmas.

    Tárolás: A terméket lezárt csomagolásban, szellős, hűvös helyen tároljuk. Gyerekektől és háziállatoktól tartsuk távol, élelmiszerektől, italoktól, tápszerektől és oxidáló szerektől elkülönítve tároljuk. Extrém hőmérséklettől védjük.

    Hatóanyag: 100g/kg Saltidin (Icaridin)

    hta2135a

    Törékeny


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287