CIT MuscaBlock rovarriasztó 500ml

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaCIT MuscaBlock rovarriasztó 500ml
  • CIT MuscaBlock rovarriasztó 500ml

    Cikkszám: 312-2997-005

    Ára: 5 890 Ft / db

    Méret


    Légy- és rovartávoltartó spray

    A MuscaBlock védi az állatot a zavaró rovaroktól, mint pl. legyek és böglyök. Nagy felületen használva órákon keresztül kiváló hatást érhetünk el vele.

    Használat: egy fújással kb. 10 cm2 szőrzetfelületet tudunk befedni. Kb. 20-30 cm távolságból permetezze be a nyak, hát, mell és láb területét. A fejet közvetlenül ne fújjuk le, ott egy kendő vagy szivacs segítségével oszlassuk el az oldatot.  A szemmel és nyálkahártyával ne érintkezzen az anyag. A rovartávoltartó hatás azonnal megkezdődik. Ha a hatás alábbhagy, ismételjük meg a használatot. Az első használat előtt javasolt egy érzékenységi próba. Használat előtt jól rázzuk fel.

    Biztonsági előírások: Gyermekektől távol tartandó. Macskákra mérgező. Vízi organizmusokra mérgező. Ha belélegezzük menjünk friss levegőre. Tartós panaszok esetén konzultáljunk orvossal. Bőrrel való érintkezés esetén szappannal és vízzel mossuk le és jól öblítsük le. Allergiás reakciók előfordulhatnak. Ha szembe kerül, a szemet nyitott szemhéjnál folyó vízzel több percen keresztül öblítsük ki és konzultáljunk orvossal. Ha lenyeljük, a szájat öblítsük ki és igyunk bőségesen vizet. Kétséges esetekben forduljunk orvoshoz.

    6 órán keresztül fejti ki védő hatását.

    Összetevők:

    • Pyrethrin  Pyrethroids
    • PBO
    • Citriodiol

    hta2135a

    Törékeny


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287