Cleanne háztartási vízkőoldó 0,5L

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaCleanne háztartási vízkőoldó 0,5L
  • Cleanne háztartási vízkőoldó 0,5L

    Cikkszám: 330-4295-005

    Ára: 950 Ft / db


    A makacs lerakódások hatásos ellenszere
    A vízkő makacs ellensége minden háziasszonynak. Lerakódhat a toalettben, üvegfelületeken, egyéb fürdőszobai és konyhai felületen. A Cleanne Háztartási Vízkőoldója hatásos ellenszere a vízköves lerakódásoknak.

    Hatékonyságát számtalan vásárlói visszajelzés is alátámasztja. Használható konyhai berendezéseken, alkalmas a fém vízforralók átmosására is. Vásárlói visszajelzések alapján a fürdőszobai tükörfelületek lassabban vízkövesednek vissza a hagyományos vízkőoldók használatához mérten. A Cleanne Háztartási Vízkőoldója a Cleanne háziasszonyok egyik kedvenc terméke.

    A Cleanne Háztartási Vízkőoldója kíméletes, így minden felületen állni is hagyhatod.

    Használati útmutató
    A Cleanne Háztartási Vízkőoldóját használhatod a felületre permetezve és átvivő anyaggal (mikroszálas törlőkendő, pamutruha) is. Ezt mindig az adott felületen lévő szennyeződés erőssége határozza meg.

    Főbb jellemzők
    – növényi hatóanyag
    – biológiailag lebomlik
    – tárolása: 0-50 fok között
    – kiszerelés: 0,5 liter
    – kb. 800 spriccelésre elegendő
    – minőségét 24 hónapig megőrzi

    Összetevők: növényi eredetű koncentrátum  védett receptúra alapján, hydrogen chloride (1-3%), céklalé, víz.

    Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen, gyermekektől elzárt helyen! Ha bőrre kerül, bő, szappanos vízzel távolítsd el, bőrirritáció esetén fordulj orvoshoz! A tisztítószerrel szennyezett ruhát az újbóli használat előtt ki kell mosni. Ha szembe kerülne, óvatos öblítés szükséges vízzel, több percen keresztül. Adott esetben fontos a kontaktlencsék eltávolítása – amennyiben könnyen megoldható -, majd az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el, orvosi ellátást kell kérni, vagy szakellátást a Toxikológiai Központban +36 80 20 11 99.

    Gyártási hely: Magyarország


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287