Cleanne általános felülettisztító 0,5L

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaCleanne általános felülettisztító 0,5L
  • Cleanne általános felülettisztító 0,5L

    Cikkszám: 330-4004-005

    Ára: 890 Ft / db


    A tisztaság valódi illata!

    A heti nagytakarítást általában alapos portalanítással kezdjük, mely során áttöröljük a használati tárgyainkat, eltávolítjuk a felgyülemlett port, eltüntetjük a foltokat és egyéb szennyeződéseket. Ezekhez a mindennapi rutin takarításokhoz ajánljuk a Cleanne Általános felülettisztítóját, mely illatanyagmentes és kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmaz. Használata könnyű, így megerőltetés nélkül varázsolhatsz tisztaságot lakásodba. A Cleanne Általános felülettisztítóját számtalan helyen tudod hasznosítani, hiszen minden lakásnak rengeteg tisztítandó felülete van. Ha csak a konyhára gondolunk, máris megjelenik előttünk a sokat használt konyhapult, a mindennapos asztal és szék takarítás, de ott van sokak rémálma a hűtő, melynek kitakarítása nem mindig egyszerű feladat. Nincs többé olyan terület, aminek a tisztításához “erőt” kell gyűjtened, ugyanis termékünk használata egyszerű és élvezetes.

    Általános felülettisztítónkat használhatod minden olyan felületen, aminek nem árt a víz. Lehet ez fa, fém, műanyag. Élvezd, ahogy a régi foltok is eltűnnek a Cleanne használatával. A fent említett felhasználási területek mellett ajánljuk még ajtó- és ablakkeretek áttörléséhez, tisztításához is.

    Használati útmutató
    A flakont használat előtt erősen rázd fel! Makacs szennyeződés esetén a tisztítandó felületet nedvesítsd be, fújd rá a Cleanne Általános felülettisztítóját és hagyd hatni néhány percig, majd egy pamutruhával vagy papírtörlővel töröld szárazra.

    Főbb jellemzők
    – nem veszélyes keverék
    – növényi hatóanyag
    – biológiailag lebomlik
    – nem irritatív
    – környezet- és emberbarát
    – tárolása: 0-50 fok között
    – kiszerelés: 0,5 liter
    – kb. 800 spriccelésre elegendő
    – minőségét 24 hónapig megőrzi
    A felhasznált koncentrátum gomba- és baktériumölő hatását akkreditált tesztek bizonyítják!

    Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, víz. Ezek alapján természetes összetevőket,  illatanyagot, és 5 százaléknál kevesebb anionios felületaktív anyagot tartalmaz. Akkreditált tesztek bizonyítják gombaölő és baktériumölő hatását is.
    A CLP-rendelet értelmében a mosogatószer nem minősül veszélyes keveréknek, normál használat mellett nem irritálja a bőrt, nem okoz káros hatást szembe vagy szájba kerülve, élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik. Gyermekre és élőállatra nem jelent veszélyt.

    Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal 36 80 20 11 99.

    Gyártási hely: Magyarország


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287