AKS flüssig rágás elleni folyadék 0,5l

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaAKS flüssig rágás elleni folyadék 0,5l
  • AKS flüssig rágás elleni folyadék 0,5l

    Cikkszám: 330-2015-005

    Ára: 5 670 Ft / db


    Az AKS folyadék megvédi lovat az idegen testek, például faforgács, rostok vagy egyéb idegen testek lenyelésétől, így megelőzi a súlyos sérüléseket vagy betegségeket ( pl. kólika stb.).

    Az AKS felvihető minden olyan tárgyra (kötelek, takarók, hevederek stb.) vagy olyan felületekre ( gerendák, ajtók, kiságyak stb. ), amelyek a lovak körül találhatók, és amelyek ellenállnak a természetes olajoknak és oleorezineknek (természetes fa, kemény műanyagok, pl. PE, PP, PET, fémek stb.). 
    Ha kétségei vannak, ellenőrizze egy kis, nem feltűnő helyen a termék kompatibilitását.

    Az AKS természetes paprikakivonatot (kapszaicin) tartalmaz hatóanyagként.

    Használati utasítás: Használat előtt jól rázzuk fel. Permetezze be vagy vonja be a sérülékeny területeket AKS folyadékkal. Azonnal hatályba lép. Ha szükséges, néhány nap múlva ismételje meg. A ló visszatartó képességének köszönhetően hamar tartós hatás érhető el. A barna szín elkerülhetetlen, de később könnyen kimosható a ruhákból. Az AKS lassan száradó olajat tartalmaz hordozóként. Használjon AKS pasztát a rágcsálás ellen.

    Összetevők: Extra szűz repceolaj, natív viaszbázis (búza, napraforgó), paprika (paprika kivonat) 0,3% kapszaicint tartalmaz literenként.

    0,5 l


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287