Beris Butterfly postkandare zabla

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
Beris Butterfly postkandare  zabla
  • Beris Butterfly postkandare zabla

    Cikkszám: 205-0275-140

    Ára: 76 990 Ft / db


    A Beris műanyag bitek jó minőségű műanyagból készülnek. A műanyag felület nagyon sima és könnyen átcsúszik a ló száján, még olyan lovaknál is, amelyek kevés nyálat termelnek. Az a merev hatás, amelyet a gumi és más műanyag szájrészek kifejthetnek, a Beris műanyag fúrófejeknél nem jelentkeznek. Ez az anatómiailag helyesen kialakított bit a nyelv nagyobb felületén osztja el a gyeplőnyomást és gyengéd hatást fejt ki, így a lovak többet rágcsálnak és jobban befogadják a bitet.

    Nyálfolyást és rágást idéz elő
    Két lehetőséget kínál a gyeplő rögzítésére, az alsó gyűrűn enyhe emelőhatás, a felső gyűrűn pedig nincs emelőhatás.

    *A műanyagból vagy bőrből készült szájrészek sokkal puhábbak és könnyebbek, mint a fém szájrészek, ezért sok ló nagyon kellemesnek találja ezeket a darabokat. Ha ezeket a biteket helytelenül helyezik a szájba, vagy ha a ló fogai éles szélűek, a kisebb sérülések kockázata nagyobb, mint a fémfúrók esetén. Emiatt a Beris nem vállal garanciát a biten lévő fognyomok által okozott sérülésekre.

    14cm


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287