Cleanne szőnyeg-és kárpittisztító 0,5L

Kategóriák
LónakLovasnakÁpolás, LótartásTakarmányozásVillanypásztorSzakágAjándékPályaProblémák szerintSzettekLegújabb termékekOutlet, akciós termékekHorseCoinKutya, Macska
EkkiaCleanne szőnyeg-és kárpittisztító 0,5L
  • Cleanne szőnyeg-és kárpittisztító 0,5L

    Cikkszám: 330-4097-005

    Ára: 1 490 Ft / db


    Viszlát makacs foltok! Természetes tisztítószerünk a kárpitok és szőnyegek tisztítására is alkalmas, könnyedén bánik el a makacs foltokkal is. Használata nem irritálja a nyálkahártyát, nem károsítja a bőrt, nincs vegyszeres kipárolgása, így kisgyermekes családok vagy háziállatokkal rendelkezők számára is ideális választás.

    Termékjellemzők:
    – nem veszélyes a keverék
    – növényi hatóanyagot tartalmaz
    – biológiailag lebomlik
    – nem irritatív
    – környezet- és emberbarát
    – kiszerelés: 0,5 liter
    – minőségét 24 hónapig megőrzi
    Környezetbarát, prémium minőségű termék; növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással. Használható különböző anyagú szövetfelületeken, de használat előtt mindig végezz színpróbát! Használatakor nedvesítsd be vízzel a szennyezett felületet, majd fújd rá a szert és hagyd megszáradni; makacs szennyeződés többszöri felvitelt igényelhet. Akkreditált tesztek bizonyítják gombaölő és baktériumölő hatását is. Emberi fogyasztásra nem alkalmas, maximális hatóerejét 60 fokon fejti ki.

    Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, víz.
    Ezek alapján 5 százaléknál kevesebb anionios felületaktív anyagot, illatanyagot és természetes összetevőket tartalmaz.
    A CLP-rendelet értelmében a mosogatószer nem minősül veszélyes keveréknek, normál használat mellett nem irritálja a bőrt, nem okoz káros hatást szembe vagy szájba kerülve, élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik. Gyermekre és élőállatra nem jelent veszélyt.

    Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal 36 80 20 11 99.

    Gyártási hely: Magyarország


    Kapcsolat
    Nagy Lovas Kft
    Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2283
    Vevőszolgálat
    Hétfő: Szünnap (Az állatpatika nyitva van)
    K-P: 10-18h
    Szombaton: 9-13h
    Vasárnap: Szünnap
    E-mail:
    Tel: 06-70-333-2287