Beállítás kezdőlapnak Váltás magyar nyelvreDeutschFranceEnglishRussian

BELÉPÉS

  Regisztráció

Email

Kedvencekhez

Magyar nyelv Angol nyelv Német nyelv Francia nyelv Orosz nyelv
Lovasfelszerelés, lószerszám, lovasruházat, webáruház.
Ügyfélszolgálat: 06-1-433-4266, 06-70-333-2283
Bejelentkezés
E-mail
Jelszó
 

Könyvajánló: Lóherba gyógynövény lovaknak

 

Köteles Ferenc biológus, fitoterapeuta ajánlása: "Marton Zsófia könyvének két legnagyobb erénye hiánypótló volta, illetve gyakorlati megalapozottsága. A szerző saját, mindennapi tapasztalatai alapján írja le a lovak kezelésében használható leggyakoribb gyógynövényeket, kitérve az elkészítés módjára és az adagolási tudnivalókra is."

Equinter kiadó

A lovak fokozott igénybevételével együttjáró idegrendszeri, vázrendszeri, és légzés-funkciókkal, kapcsolatos betegségek száma hihetetlenül megnőtt. Amellett hogy megelőzni könnyebb a betegséget, mint gyógyítani az is előfordul, hogy a modern orvostudomány esetenként bizonyos betegségekkel szemben már tehetetlen. Ugyanakkor a mai modern takarmányozási gyakorlat eredményeképpen a lovaink számára már csak kevés gyógynövényfaj áll rendelkezésre.
Ez a könyv segítséget nyújt ahhoz, hogy a természet adta gyógyhatású növények- hajdani legelők növénytársulásainak szerves alkotóelemei - visszatérhessenek lovaink napi étrendjébe.

Dr. Mátray Árpád homeopata állatorvos ajánlása a könyvhöz:
"A könyvet jónak, magas szakmai értékűnek tartom. Meggyőződésem, hogy mind a szakmai, mind pedig a laikus lókedvelő olvasók könyvespolcának értékes, szép darabja lesz."


Megrendelhető:

A Nagy Lovas Kft üzleteiben

Cikk: Nagy Lovas Kft

Vissza

2011 június 17 00:00:00